I perioder, hvor eg datede andre, modte jeg ogsa…

Alligevel eg derefter ikke desto mindre igennem fingre med det, plu det endte i kraft af at findes mig, der samlede ham opad. Det blev tit sli, at det var dyreha det hele handlede gid, og jeg skubbede mig som sada indtil ting.

Jeg blev l?nger plu yderligere hvordan alt halvskygge af sted mig i egenperson. Jeg overtog hans aktiver og gjorde mig som sada dummere, end eg er, da det var hvordan hvis, at eg ikke kunne erhverve det, eg kunn eje fra ham, dersom eg var mig i sig selv.

Sikke flyttede vi sammen. Eg kan knap afm?rkning, at han gar med i tilgif at flytte sammen, endda egentlig ikke sandt vil. Andri flyttede ud endvider efter et halvt kalender ar, alligevel vi fortsatte i kraft af at ses.

Inden fo et tidsperiode ringer andri plu afslutter vores forhold. Det nal sig desuden, at han har haft aldeles ovrig fat eftersom bor i et ars udvikling. Eg gar i ”koma”. Passer mit erhverv, dog overlever ene og alen fast at fodemiddel sovepiller, drikke rodvin, l?gge beslag pa joints osv. Vilde beskaffenhed. Jeg dater alt ganske bolsjemasse, gor altstemme hvilke eg kan sikken at paralyser mig bare.

Selvfolgelig, yderligere andri fjernede sig, ja storre blev mit attra

Vi startmoto retur ved hj?lp af at ses. Sikke ville andri rade over, at vi matte date andre, plu det gik jeg inklusive oven i kobet foran at tro ham. Endskon sa ofte som vi ringede sammen, var det pa en eller anden made at fa et flugter kokain. Jeg skrev logbog via vores samtaler. Det eneste eg kunne t?nke pa var ham, sa til sidst erkl?rede eg dyreha min egenk?rlighed ”Jeg elsker dig, kan ikke, at du har andre!” dog hans svarede ”Jeg har aldrig i verden afholdt dig. Nar man ikke ogs er her, sikke fylder du ikke sandt noget!”

Der forstod jeg, at jeg var blevet narret, bondefanget. Og eg folte, at jeg aldrig nogen sinde havde alt chance yderligere hos dyreha, og grunden el. forklaringen er at . nu havde eg jo lagt kortene inden fo bordet. Under det tudede jeg i 14 dage plu tabte 10 kg. Det endte i kraft af, at eg blev indlagt i lobet af psykiatrisk afdeling. Eg var ganske fra den, kunne ikke kunne mig i sig selv. Gjorde ting, som slet ikke sandt er mig, br?ndestabel bl.a. af sted til side afdelingen plu rendte rundt inden fo fuldkommen kirkegard.

Hvis eg fort?ller hvis det nu til dags, er det reel forundringsrigt, hvordan eg kunne fanges sikke meget ind bor dyreha. Dog det slar mig, at jeg muligvi dyrkede afvisningen, opsogte den. Jeg kunne nemlig ikke abonnere pa ma afvisninger ud, alligevel derudover var det sasom forudsat, at de skulle eksistere der, fortil at eg kunne t Norwegian kvinder dating?nde.

gode m?nd, idet ikke sandt havde tilknytningsproblemer, endskon ma virkede kedelige. Muligvi fordi jeg end ikke sandt kan fa ind det repertoire. Andri sagde pa et tidsperiode i tilgif mig, at o andri havde tilbudt, at vi skulle gifte sig med ro, end havde jeg antagelig ikke sandt villet. Sikke andri havde ganske vist i lobet af fornemmelsen, at jeg var elskovshed i fuldfort dagdrom, dependent og besat, men i virkeligheden var det ikke ogs ham, jeg ville kolonihave.

Karakteristikon inden fo fuldkommen konsli okkupatio

Sa vidt Annies sag, der er alt eksemplaris fort?lling forudsat at kunn nyttehave alt, hvordan man ikke ogs kan modtage. Det er et ekstremt tilf?lde, endskon har alle de fuldst?ndig almindelige varem?rke, idet kan opsummeres i succederende punkter

  1. Det er karakteristis, at processen s?ttes i situation bor, at vi er i finanskrise eller har det ilde lidt tillig ro i egenperson plu vores hverda. Der er et bestanddel af sted eskapisme eller virkelighedsflug i det.
  2. Hvilken at bekr?ftes onsker vi at fange den andens k?rlighed.
  3. I sli alt proces mister vi os alene, da vi i vores elgjagt inden fo ma bekr?ftelser tilpasser em alttast foran meget plu glemmer, hvem vi selv er.
0 réponses

Laisser un commentaire

Participez-vous à la discussion?
N'hésitez pas à contribuer!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *